2018-2019 Akademik Yılı Yaz Döneminde Zorunlu Staj Yapacak olan Öğrencilerin Dikkatine!

2018-2019 Akademik Yılı yaz döneminde zorunlu staj yapacak öğrencilerimizin stajlarına başlayabilecekleri en erken tarih, bahar yarıyılı bütünleme sınavlarının bitimini takip eden ilk Pazartesi günüdür (08.07.2019).

* Üniversitemiz Staj/İş Yeri Uygulaması Yönergesi gereğince ders ve sınavların olduğu dönemlerde zorunlu staj yapılamayacağından yaz döneminde staj yapacak olan öğrencilerin staj tarihlerini belirtilen tarihe göre planlamaları gerekmektedir.

** Yaz okulu ile aynı anda zorunlu yaz staj yapmak isteyen öğrencilerimizin, haftada en az 3 gün staj yapmaları şartı ile yaz okulu ile birlikte staj yapabilmeleri mümkündür. Bu şartı sağlayan öğrencilerin, arelkariyer sisteminde bulunan staj başvuru işlemlerinin 3. adımında (Kariyer Merkezi Onayı) tarih seçimi yaparken açıklamasında "Yaz okulu ile birlikte haftada en az 3 gün staj yapacağım" ibaresi bulunan tarihleri seçip işlem yapmaları gerekmektedir.