Staj Anketi İçin Son Tarih 31 Aralık 2018

2018-2019 Akademik Yılı içerisinde zorunlu yaz stajı kapsamında staj yapacak olan ve staj yerlerinin ArelKAM tarafından bulunmasını isteyen öğrencilerin aşağıda verilen linkten, ArelKAM internet sayfasına giriş yaparak staj anketini doldurmaları gerekmektedir.*

Staj anketinde “ArelKAM Bulsun” seçeneğini işaretleyecek olan öğrencilerin en geç 31.12.2018 tarihine kadar belirtilen staj anketini doldurmaları gerekmektedir. Aksi takdirde sistem otomatik olarak kapanacağından, belirtilen tarihten sonra "ArelKAM Bulsun" seçeneği işaretlenemeyecek, sadece “Kendim Bulacağım” seçeneği aktif olacaktır.

“ArelKAM Bulsun” seçeneğini sadece Ağırlıklı Genel Not Ortalaması (AGNO) 2.50 ve üstü olan öğrenciler işaretleyebilir.

*Sayfaya giriş yapabilmek için üye olmak gerekmektedir. Sayfaya giriş yaptıktan sonra soldaki menüden STAJ > ARELKAM STAJ ANKETİ adımlarını takip ederek staj anketine ulaşabilirsiniz.

Staj Anketi