
GENEL NİTELİKLER
- Gastronomi, Mutfak Sanatları bölümü
- Önlisans, lisans öğrencisi aranmaktadır.
- Çalışma saatleri: 07.00 ila 15.00'dır.
- Tecrübe süresi: Yaz Dönem Stajyeri.
İŞ TANIMI
- Verilen destek görevlerini tamamlamak.
- Toplantılara katılmak.
- Deneyimli personeli gözlemlemek.
- Şirket politikaları, departmanlar, pozisyonlar ve iş süreçleri hakkında bilgi toplamak.
- Öğrendiği her şeyi staj defterine yazmak.
Aday Bilgileri
- Tecrübe:Tecrübesiz adaylar
-
Eğitim Seviyesi:Önlisans - Öğrenci, Üniversite - Öğrenci
-
Yabancı Dil:İngilizce(Okuma:Başlangıç - Yazma:Başlangıç - Konuşma:Başlangıç)
Posizyon Bilgileri
-
Departman:Mutfak Bölümü Hazırlık
-
Pozisyon:Stajyer
-
Çalışma Şekli:Stajyer
-
Şehir/İlçe:Türkiye - İstanbul (Avrupa) - Beyoğlu
18
Gün
24
Görüntüleme
T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Kariyer Merkezi
-
İl/İlçeİstanbul (Avrupa) Büyükçekmece